Opi ketoherkuttelun salat sekä  helppoja ja uskomattoman maukkaita reseptejä!

Elviira Krebber: Valmista maukkaat ketoherkut helposti ja nopeasti -verkkokurssi

129,00 €

Osta verkkokurssi

Olet varmasti kuullut suositusta ketoruokavaliosta. Mutta tiesitkö, että ketoruokavaliollakin voi myös herkutella — kunhan sen tekee ravinteikkaasti ja terveellisesti?

Tällä verkkokurssilla opit ketoherkuttelun salat aina perusteista ja raaka-aineista helppoihin ja maukkaisiin resepteihin.

Aluksi käymme läpi lyhyen esittelyn ketoruokavaliosta. Opit, mitä ketoruokavalio on, ja saat vastauksia yleisiin ketoruokavaliota koskeviin kysymyksiin.

Seuraavassa moduulissa kerromme ketoherkuttelun perusteista, ja millaisissa tilanteissa ja kuinka usein on perusteltua syödä ketoruokavalioon sopivia herkkuja.

Ravitsevilla raaka-aineilla on tärkeä merkitys ketoruokavaliossa, ja luonnollisesti myös ketoherkuttelussa. Saat kattavan esittelyn ketoherkutteluun sopivista raaka-aineista aina makeuttajista, jauhoista ja rasvoista alkaen.

Videoiden avulla näet ja opit, kuinka valmistaa helppoja ketoherkkuja.

Reseptit ovat helposti muunneltavissa, joten voit soveltaa niitä mieltymystesi ja saatavilla olevien raaka-aineiden mukaan. Valmista pirteät puolukkapommit matkaevääksi, appelsiinisuklaafudgea kahvin kaveriksi, yllätä ystäväsi upealla juustokakkubrowniella, joka on kuorrutettu suolaisella karamellikastikkeella!

Ketokeksit ovat myös uskomattoman helppo valmistaa. Uskon, että ihastut myös suklaakuorrutteisiin murotaikinakekseihin. Muffininystävät saavat herkutella supersimppeleillä mustikkamuffineilla.

Tämän verkkokurssin jälkeen sinulla on hallussa ketoherkuttelun salat sekä kunnon repertoaari helppoja ja uskomattoman maukkaita reseptejä!

Osta verkkokurssi

Ohjaajasi Elviira Krebber

Elviira Krebber on koulutukseltaan filosofian maisteri, diplomiravintoneuvoja ja keto-coach. Hän kiinnostui ravinnon parantavista vaikutuksista omien sekä lukijoidensa parantumiskokemuksien kautta. 
www.lowcarbsosimple.com

Elviira Krebber: Valmista maukkaat ketoherkut helposti ja nopeasti -verkkokurssi

129,00 €

Osta verkkokurssi